Om London Bazar

Londonbazar.dk er din mode butik på nettet


London Bazar er også en fysisk butik i hjertet af Ulfborg og butiksejeren Rikke, brænder for at sælge tøj til den modebevidste kvinde.
Jeg elsker lækkert tøj med kant til fornuftige priser og arbejder på højtryk for at være med på de nyeste trends.

Jeg fører stærke brands som Love&Divine, Nature, Lee, Selected Femme, Second Female, Pulz Jeans, SibinLinnebjerg, Co’couture, Rue de Femme, Pavement, Woden, Re:designed,  Kaffe , ICHI, Tim&Simonsen og flere.

Hos London Bazar er service i højsædet og jeg gør mit yderste for, at du som kunde får den bedste vejledning og oplevelse – såvel på webshoppen som i butikken i Ulfborg.

Du kan altid shoppe hos mig i ro og mag, når du har tid og lyst og uden besvær.
Hos Londonbazar.dk er din nethandel i trygge hænder. Det er meget personligt – det er mig som pakker din ordre og mig som tager telefonen når du ringer.

Har du spørgsmål eller savner personlig vejledning i forbindelse med dit køb, så kontakt mig på mail info@londonbazar.dk eller telefon 30 34 74 70 – Jeg står klar til at hjælpe dig.

De bedste hilsner
Rikke // London Bazar


Butiksejer Rikke Brogaard


Jeg brænder for at give kunderne den bedste oplevelse når de handler i butikken hos mig. Jeg er ALTID ærlig og sætter en stor ære i, at man går ud af butikken med den bedste fornemmelse. Du skal ikke bare “prakkes” noget på – du skal have den rigtige mavefornemmelse! – og man er selvfølgelig også altid velkommen til kun at kigge og finde inspiration til det næste køb!

Jeg er uddannet i en Lingeri butik i Holstebro og Herning og har arbejdet i butik fra 1992 til 2000. Herefter blev jeg selvstændig med min mand som er el-installatør og vi drev i de første 6 år en el-virksomhed alene og i 2006, slog vi os sammen med en anden el-virksomhed og blev større. Vi drev virksomheden frem til 2016, hvor vi solgte.
I virksomheden har mit arbejde bestået i at tage telefonen, fakturere og sørge for at alle vores medarbejdere havde det godt.

Da vi solgte, skulle der ske noget andet – og da jeg fandt ud af at London Bazar var til salg, slog jeg til og har ikke fortrudt det et sekund.
Indtil 30. september 2019  har den fysiske butik lagt i Struer.  Den er nu flyttet til Ulfborg, hvor jeg bor med min familie.
Dette har jeg gjort som et led i at være der mere for min familie. Jeg laver det jeg elsker og samtidig er jeg tæt ved min familie. Det er da ren win – win!

 
Indkøbskurv

Spar 10% på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en rabatkode til dit næste køb. 

Vi spammer ikke, men holder dig opdateret med nyeste trends og tilbud.